Hírlevelek
Regisztráció
Orvosok a hálón
Orvosok
dr Faragó Katalin
Kérdezzen!
dr Faragó Katalin
Budapest, II. ker.

53016
Tisztelt Doktor nő!!!! Édenanyukámon érdekes lila szerű foltok jönnek egész testén volt már több fajta vizsgálaton de senki semmit nem mondott csak hogy minden rendben van s hogy idegileg van ez a folt hát a lábbán nagyon viszket kedves doktor nö ön mit tudna javasolni mert kapott krémeket meg cseppeket de sajnos semi változás???? Köszönettel Garamvölgyiné Edina!!!
Kedves Edina!
Igy látatlanban semmit nem tudok javasolni.
Üdvözlettel:Faragó Katalin

52785
Kedves Katalin.
Nem találok sehol információt hogy az Elocom krémet miért nem szabad használni nemi szerv és végbél nyilás körül. A hangsúly a körül, bár nadrág alatt bárhova eljuthat... Probálom nem huzamosabb ideig használni, mert álltalában 2-3 hét és megszünik, a következő fellángolásig. De mostmár 2 éve ez az egyetlen ami hatni is látszik. Miért zárná ki használatát? Köszönöm szépen válaszát...
Az Elocom szteroid tartalmu készitmény és a nemi szervek környékéről könnyebben felszivódik, illetve a bőrt vékonyitja, esetleg gombás, baqkteriális fertőzések kialaqkulásának kedvez. Ezért nem ajánjuk hosszutávu használatát.
Valószinüleg lehet találni más készitményt is aminek haszonló, jó hatása lesz.
Üdvözlettel:dr Faragó Katalin

49062
Kedves Doktornő!

Érdeklődni szeretnék, hogy a II.kerületben melyik napokon rendel? Mettől meddig?
Anyajegyszűrést végez-e? mennyibe kerül?
Szemek közötti (mérges) függőleges ránc feltőltése kb. mennyibe kerülne?

köszönettel,
G. Barbara
Kedves Barbara!
A Horvát utcában mindig csütörtök du. rendelek 3-7ig. Egy vizit dija 7000Ft.(anyajegy vizsgálat) Ráncfeltöltés az anyagár(attól függ hány ampulla kell)+20000FT. Szemöldök között általában jobb a botox, vagy esetleg utána érdemes megcsinálni a töltést.
Üdvözlettel:Faragó Katalin

45030
Tisztelt Doktornő!
Említette a "bizonyos szemránckrémeket", amelyek segítenek csökkenteni a szem alatti karikákat, sötét foltokat. Melyek ezek? Tudna példákat mondani?
Kedves Yvett!

A gyógyszertárban kapható Bioderma(Sensibio) illetve Roche
Posey (Redermic) termékek, melyek gyógykozmetikumok között van különféle bőrtipusra szem környék ápoló. Tewrmészetesen a jobb kozmetikai készitmények között is lehet hasonló hatásu készitmény. Hogy melyik milyen hatásu Önnek erre sajnos nem tudok garanciát vállalni. Csodaszerek nincsenek.
Üdvözlettel:Faragó Katalin

44871
Tisztelt Doktornő! Van egy 9 honapos fisfiam és az arcán miteszerek vannak. tudna nekem segiteni, hogy eltünyenek. Köszönöm szépen.
Remélem, hogy fogok tudni. Természetesen ehhez látnom kell a kisfiut.
Üdvözlettel:Faragó Katalin

Összesen: 9 oldal
123456


Bemutatkozás      Szolgáltatások      Rendelő      Kérdezzen!

dr Faragó Katalin

bőrgyógyászat
faragokati53@freemail.hu

Szponzorált hirdetések